Tip: Brug emballage som en del af jeres markedsføring

papkasse

Klimaforandringerne er i den grad på verdens dagsorden, og et bedre klima kan være med til at gøre vores jord renere og bedre. Ikke kun politikere kan tage del i klimakampen, også privatpersoner og i den grad virksomheder skal bidrage til en grønnere verden.

Med en grøn omstilling kan virksomheder hjælpe med at forbedre verden, men derudover ser miljøvenlighed også godt ud udadtil. Den grønne omstilling er vigtigt for mange kunder og kan dermed også gøre, at dit firma bliver valgt frem for andre.

Miljøvenlig emballage

Emballage er en nødvendighedsvare i næste alle virksomheder, og det er også et af de produkter, der bliver brugt store mængder af. Meget emballage er lavet af plastisk, hvilket er dårligt for miljøet. Dog findes der mange andre muligheder, der fungerer lige så godt som plastisk.

Dette kan f.eks. være genanvendeligt papir, der er fri for plastik eller genbrugspapir. Der bruges mere emballage end man lige tænker, og derfor er det vigtigt, at den emballage man bruger, er miljøvenligt.

Find emballage her.

Brug miljøvenlighed i jeres markedsføring

Der er flere måder at din virksomhed kan gøre noget godt for miljøet. En af de helt store syndere er plastik, og her giver det god mening at udskifte emballagen. Den miljøvenlige omstilling kan I bruge i jeres markedsføring, og på den måde være med til at skabe et godt image for jeres virksomhed.

God omtale er vigtigt og kan have stor betydning for virksomhedens resultater. Selvom at miljøvenlighed er noget, man gør for klimaet, så er det også noget, som befolkningen gerne vil høre og sætter pris på. Det er dermed vigtigt at gøre opmærksom på alt det, man som virksomhed gør for miljøet. Vis på hjemmesiden, at I bruger miljøvenlige produkter og fortæl i jeres reklamer, at I passer på klimaet.
Der er mange måder, man kan være miljøvenlig på, og både mindre madspil i køkkenet, genbrug af materialer og sortering af affald kan være med til at skabe et bedre image omkring jeres virksomhed. Det er vigtigt at passe på vores alles klima, og det bliver derfor også forventet, at virksomhederne tager ansvar, og gør hvad de kan for at sikre vores jordkolde.

Indlæg oprettet 34

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen