Læg motion ind i arbejdsdagen, og få gladere ansatte

kvinde dyrker fitness på et hold

Ville det ikke være fantastisk, hvis der var en måde hvorpå du hurtigt, men ubesværet, kunne forbedre dine ansattes trivsel markant? Det lyder måske som ønsketænkning, men det er faktisk ikke længere væk end lidt research og et par klik. Mange studier viser nemlig, at medarbejdere bliver markant gladere i løbet dagen, hvis de får motion inkorporeret mellem arbejdsopgaverne. Læs mere her.  

Fitness gør arbejdet sjovere 

En rigtig god måde at indføre mere motion i løbet af arbejdsdagen på, er ved at dyrke let fitnesstræning ind imellem. Der findes mange forskellige øvelser og fitnessgenre, som I kan dyrke, så det handler meget om, hvad dine medarbejdere er til.  

Måske er yoga lige noget, men det kan også være, at I er mere til upbeat bevægelse. Uanset hvad er fitness en god måde at få gang i kroppen på.  

Hvis du har brug for inspiration, kan du besøge https://fitnessvideoer.dk/. Her finder du mange gode øvelser, som illustreres nemt og forståelig gennem en række videoer. På den måde kan du og dine ansatte få godt gang i motionen uden at skulle bruge en masse tid og penge på at besøge det lokale fitnesscenter og få instruktioner.  

 

Indlæg oprettet 34

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen