Der er god business i at gøre livet rart for menneskets bedste ven

Glade hundeejere er villige til at bruge til tider obskure mængder af penge på at sørge for at deres dyr har det godt.

Det første du skal gøre dig klar er, hvem det er, der kan tænkes at ville lægge penge til at købe en masse udstyr til kæledyret – skal vi kalde det en målgruppe, og fordi det godt kan være en dyr fornøjelse, så giver det mening at antage, at det er folk der tjener mere end gennemsnittet. Det andet er, at der bestemt også kan være en kønsmæssig forskel i, hvem der køber ind til kæledyrene, og der må vi erkende, at kvinder er noget mere forfaldne til den slags.

Med andre ord, så kan der laves penge på at markedsføre produkter til hunde til kvinder, der tjener over gennemsnittet.

Det der helt oplagt kan forhandles er sådan noget som abonnementsordninger med produkter til at forkæle din hund, det kan være produkter der gør livet mere behageligt for hunden, som for eksempel en hundeseng – klik her.

  • Hvorfor skulle det være nødvendigt med en hundeseng?

Jamen hvorfor skulle en hund dog have brug for sin egen seng? Kan den ikke bare ligge på gulvet som hunde har gjort i ufatteligt mange år?

Sagen er den, at hunden normalt sover meget, specielt når den er alene hjemme, og du er ude af huset – hvor den naturligvis godt kunne sove på et tæppe eller en måtte, men der er noget helt andet på spil lige her.

En hundeseng giver hunden mulighed for at få et fristed hvor den kan trække sig tilbage, og undgå at blive forstyrret, hvilket betyder at du helst skal lade være med at forstyrre hunden, når den ligger her, for så ved den, at når den befinder sig her, så er der sikkerhed for fred og ro, hvilket skaber tryghed for hunden.

  • Hvor stor skal hundesengen være?

Der skal du tage udgangspunkt i hundens størrelse som det første, for sengen skal naturligvis passe, til den hund der skal sove i den, den må i hvert fald ikke være for lille.

Det andet der skal tages i betragtning er hvor meget plads du selv har til at have en hundeseng stående – hvor meget plads vil du selv ofre for at give plads til hunden?

En lidt usikker hund vil foretrække en seng der ikke er for stor, for at opnå den tryghed i at mærke sengens kanter rundt om sig, mens en mere selvsikker hund fint vil kunne finde sig tilpas i en større kurv.

Indlæg oprettet 34

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen