Abonnementsforretninger vinder frem i kæledyrsbranchen

kat i boks

I dagens Danmark er hunde, for de fleste, ikke længere et dyr vi har ude i haven og, som ikke kommer ind i huset. Hunde i dag er blevet vores bedste venner. Det er blevet dyr, som vi elsker og, som vi passer på, og behandler rigtig godt. Det skyldes, at der er sket en disney-fisering af vores dyr. Vi tillægger dem følelser og meninger og vi behandler dem næsten som mennesker. Og det er rigtig godt. For der er nemlig kommet fokus på at dyr skal behandles godt, og at man skal passe på dem, meget mere end man gjorde i før i tiden. Der er kommet et fokus på, at dyr ikke bare er legetøj, som man kan smide ud, når man ikke gider at lege med dem mere. og heldigvis for det. 

Brygger du selv på en alternativ forretningsmodel i din branche, så kan du med fordel lave en pressemeddelelse. Fordi hvis det du laver er nyt/anderledes er der større chance for at din pressemeddelelse vil bliver brugt at journalisterne.

Forkæl din hund 

Når der er tale om at forkæle sin hund, er der kommet en ny mulighed, som er sjov både for ejer og hund. Det er nemlig sådan at abonnementsforretninger, som fokuserer på at finde sjove ting til din hund, er vundet meget frem i Danmark. Går du ind på hjemmesiden BullerBox, kan du finde sjove boxe til din hund, som hver måned sendes til dig og din hund, med masser forskelligt godt i. Man vælger simpelthen bare sin hunds størrelse, og så finder de ud af hvilke snacks, lækkerier og legetøj der passer til din hund. Det er altså en måde at forkæle sin hund og glæde sig selv med tage sig ekstra tid til at hygge om sin hund og give den nye og sjove oplevelser. Denne form for abonnement for hunde-forkælelse er vundet frem, fordi mange har oplevet, at deres hunde bliver meget begejstrede for ting, som de aldrig selv ville have tænkt på at købe. Så derfor slipper man også for selv at gå ud at købe de samme kedelige ting hver måned, og kan derfor også selv blive overrasket over hvilke nye og sjove ting, som ens hund bliver vild med fra boxen. Bullerboxen bliver derfor heller ikke kun en glæde for hunden men også for ejerne, som kan give deres hunde nye sjove ting og bruge noget ekstra tid på at lege og hygge med hunden. 

Indlæg oprettet 34

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen