Tre gode grunde til hvorfor du skal gå op i SEO

Hvis du er virksomhedsejer og har egen hjemmeside, så er SEO ekstremt vigtigt for dig. Su har garanteret også hørt en lille smule om SEO før, samt at det er vigtigt, men derfor kan det stadig være svært at regne ud hvad SEO er. Derfor har vi lavet denne artikel, som forhåbentligt kan hjælpe dig med at få en forståelse for hvad SEO er, samt hvorfor det er vigtigt for dig.

 

Hvad er SEO

 

SEO står for Search Engine Optimization, som kort sagt er processen med at optimere ens hjemmeside-indhold til at blive så synligt som muligt i de forskellige søgemaskiner. Kort sagt, så kan SEO være en enormt god investering, som kan sikre dig passive nye kunder på fast basis uden at du behøver at gøre noget yderlige.Der er flere forskellige måde man kan gøre SEO-arbejde på., Du kan bl.a. står for content creation, nyhedsbreve, virksomhedens sociale medier, osv. Derudover kan du også stå for virksomhedens blogindlæg.

 

 

Der er flere forskellige grunde til, at SEO er enormt vigtigt for enhver virksomhed, som har en hjemmeside. Den første og primære grund er dog, at SEO kan blive den vigtigste kilde for markedsføring for den virksomhed. Med SEO kan du nemlig placerer din hjemmeside højst i rangeringerne på Google. Så hvis nu en person der bor i Valby, står og mangler en maler, så vil personen typisk gå ind på Google og søge på Maler Valby eller noget lignende. Her er det naturligvis vigtigt, at din hjemmeside dukker op, så denne potentielle kunde kan blive en rigtig kunde hos dig bare ved at foretag en søgning på Google Hvis ikke du er til stede digital på bla. Google, så vil denne oplagte kunde med alt garanti ikke vælge din virksomhed, da personen simpelthen ikke kender til din virksomhed. Sørg derfor for at sætte et budget af til siden til SEO, så din virksomhed kan få en masse passive kunder ind gennem Google.

 

Udover at generere mere salg, så vil SEO også være med til at øge kendskabsgraden for din virksomhed. Selvom en person muligvis ikke beslutter sig for at lægge en ordre hos dig, så vil den potentielle kunde nu kende til din virksomhed, så du er i baggrunden af personens bevidsthed og derfor har en større sandsynlighed for at lave et salg senere på denne kunde.

Du kan lære mere om seo eller tage et kursus, se mere her.

Indlæg oprettet 34

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen