Linkbuilding hjælper dig med at få flere salg i din virksomhed

Linkbuilding hjælper dig med at få flere salg i din virksomhed

Der er mange måder til at skabe salg og mersalg i en virksomhed, har du tænkt over linkbuilding til at få sat skub i salget?

Hvis du går i gang med at skrive kategori- og produkttekster, så overvej at tænke mersalg ind allerede der, for at opnå bedre SEO/søgemaskineoptimering, så kunderne ikke bliver sendt steder hen, som ikke gavner dig.

Det kan godt ske at hensynet til SEO tager over, og når der skal sættes links ind, så kan kunderne risikere at blive sendt over til ting som prisgaranti og returret, i stedet for at kigge på varer, og det er jo ikke meningen.

Det du skal sikre dig, det er at kunderne kommer til dig

Find nogle sider med stor troværdighed og få dem til at linke til dig og dine produkter, du kan godt lave det selv, men også gerne hyre dig til at andre står for det, hvor det første du skal gøre nok er at blive klogere selv – Læs og lær om linkbuilding her.

Så start med at udnytte dit netværk, hvilket kan være leverandører, det kan være samarbejdspartnere eller forhandlere, der gerne vil hjælpe.

Du kan udnytte gæsteblogs til at lægge indlæg ud der giver dig adgang til at lægge links ind i teksterne, hvis du har særlig viden om et specielt område.

Relationen til andre er supervigtig, du kan ikke eksistere i verden 100% på egen hånd, men skal bruge andre til at hjælpe dig på vej, så læg din strategi i dag, og overveje hvem du vil hive ind i den.

Indlæg oprettet 34

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen