Skil dig ud med disse reklameartikler

Når man har en virksomhed, så er det klart, at man har interesse i at gøre reklame for sig selv. Det er jo trods sådan, man hiver kunder i land. Der er klart en fordel ved at fokusere på den digitale markedsføring, men det betyder ikke, at man ikke også bør reklamere med sig selv i fysisk form. Når det kommer til reklameartikler, så er der et væld af forskellige muligheder. Det kan være, at du finder noget inspiration til, hvilke reklameartikler du skal have fat i, hvis du læser med i denne artikel.

 

Poser med reklame

Hvis der er noget, som folk går rundt med i lang tid, så er det stofposer. De er bare så praktiske, de er meget nemmere at bære rundt på, og så er det langt bedre for miljøet, at man bruger en stofpose i stedet for at købe en ny plasticpose, hver gang man handler ind. Stofposen er en, som man ser mange gå rundt med. Derfor er det også et godt sted at have noget reklame. Du kan se mere om dette på https://www.danreklame.dk/.

 

Reklamer på tøj

Der er også noget super fedt i at lave noget reklame for sin virksomhed på en trøje. Det kan f.eks. komme i brug, hvis I skal ud med virksomheden til noget konference eller lignende. Det kan være, at det er noget, du kunne se som en mulighed, når du tænker på, hvordan du kan reklamere for dit firma.

 

På vinflasker som gave

Det kan også være en charmerende og betydningsfuld detalje, at man har sit firmas logo på en vinflaske, som man f.eks. giver til medarbejderen, der har 5-års jubilæum. Eller det kan være prikken over i’er, hvis man sender en julekurv rundt til de ansatte.

 

På nøgleringe

Det kan også være en idé at overveje en reklameartikel som nøglering. Det er også noget, som man ofte har med sig, og noget der måske ligger fremme, eller som man selv tager frem. Det er altid godt, når man kan minde mennesker om ens virksomhed, og så er det egentlig ligegyldigt, om det bare lige er ved, at de ser det på en nøglering.

 

På kuglepinde

Det kan også være en professionel lille detalje, at man på kontoret har kuglepinde med logo på. Det er noget, der godt kan sende et signal om, at man tager sig selv seriøst, og at man er professionel.

 

 

Indlæg oprettet 34

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen