Helt ny maskine til nem tryk og mærkning af papir og poser

plade med stempler

Hvis man er på jagt efter en ny maskine, der nemt trykker og mærker papir og poser, så har Colop en god nyhed. Med den den nye Colop E-mark kan man nu trykke på sine poser og sit papir. Det gør arbejdet en hel del nemmere for fødevarevirksomheder i Danmark, da E-mark bruger en ny teknologi, der ikke alene er mere avanceret en tidligere modeller, men også er langt mere effektiv og produktiv end hidtil. I denne artikel kigger vi derfor på, hvordan Colops nye maskine er blevet så meget bedre, og hvorfor man måske bør overveje at anskaffe en til virksomheden. Colop E-mark fås hos Nydan Stempler, der allerede mærker den store efterspørgsel på den nye maskine.

Elektronisk stempel- og mærkningsprinter

Den nye maskine fra Colop er super nem at anvende og væsentlig bedre en tidligere modeller. Den printer med et firefarvet aftryk, og kan levere logoer, billeder og tekst af allersmukkeste kvalitet. Dermed gør Colop E-mark det muligt at sætte et personligt præg på sine poser, indpakningspapir eller andre dele af sin emballage. Det er blandt andet med til at profilerer de danske fødevarer virksomheder, og skaber et mere personligt forhold til dem. Maskinen er forholdsvis omkostningseffektiv, og det kan derfor lade sig gøre at spare penge på længere sigt ved at investere i maskinen. 

Nyeste teknologier – kan kobles direkte til WiFi 

Colops nye maskine E-mark er lidt af en revolution på markedet for mærkning af papir og poser. Det er den fordi, at den bruger den nyeste elektroniske teknologi, der minimerer fejlrate og leverer et bedre resultat. Derudover medfølger en app til både Google Play og App Store som man kan til tilslutte maskine til sin smartphone eller tablet, og på den måde tage ejerskab over stemplerne og mærkningerne. Overførslerne til maskinen sker via internettet, da Colop E-mark kan kobles direkte på det lokale WiFi i virksomheden. Dermed er E-mark et step ind i fremtiden, der byder på lavere fejlrater og endnu mere effektiv print, når der skal stemples og mærkes papir, poser samt andet hos danske fødevare virksomheder. 

Indlæg oprettet 34

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen