Følg vores 3 råd og få et nydeligt kontor

nydeligt kontor

Ofte ser vi at ejere af virksomheder glemmer de basale ting, når de flytter til et nyt kontor. Med de basale ting menes der tingene, som at opretholde orden på kontoret.

Der er ofte meget at se til. Der skal holdes møder, laves samarbejdsaftaler, svares mails og foretage opkald samt en masse andet. Ved at læse videre her og følge rådene i denne artikel, bliver det lettere at holde kontoret ordentligt.

De 3 råd til at nydeligere kontor

  • Hold kontoret nydeligt

Uanset om man sidder 2 mand eller har et større kontor med flere ansatte, er det vigtigt med et nydeligt kontor. Det øger arbejdsglæden, når der rent og ryddet op. Derudover giver det et bedre indtryk for udefra kommende, hvis kontoret er pænt. Dette kan betyde meget, når der skal afholdes møder og forhandles aftaler.

  • Hyr en office manager

Når virksomheden har nået en vis størrelse og en vis mængde ansatte, kan det være en god idé, at ansætte en office manager. Det er blandt andet denne persons opgave at sørge for, at der styr på rengøringsordningen, bestilt kaffebønner til kaffemaskinen osv. Går noget i stykker, f.eks. en opvaskemaskine eller vandhane, står de også for at få fikset dette.

  • Hold vinduerne rene

En ting som mange glemmer, er at holde vinduerne rene. Det er for besværligt selv at pudse vinduerne, og virksomheden bør derfor høre en vinduespudser til dette. Rene vinduer giver bedre lys på kontoret og er med til at holde kontoret nydeligt. Det danske vejr er lunefuldt og derfor bliver vores vinduer hurtigt beskidte. En vinduespudser bør derfor komme nogle gange om året, for at sikre det bedste udsyn. Grøn Polering er et godt bud på en dygtig vinduespudser, der har ordnet vinduer for mange virksomheder, igennem årene.

Disse 3 simple råd, kan gøre en stor forskel for virksomheden. Derudover øger det de ansattes arbejdsglæde, når der er styr på tingene, og det øger motivationen, så der bliver ydet lige det ekstra.

Indlæg oprettet 43

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen