Skal det være blæk eller lasertoner til printeren?

Blæk eller laser? Det er valget mange er nødt til at træffe disse dage. Nogle har jo ikke et valg, da det nogle gange bare afhænger af den printer, man har købt. Men ofte har man jo også et valg. Om man så burde få lasertonereller blæk til ens printer afhænger af ens brug af printeren. Hvor ofte printer man, hvad printer man og hvad regner man med med at printe i fremtiden. Læs videre og find ud af hvordan man træffer valget mellem blæk og lasertoner til ens printer.

Blæk

Blæk er det traditionelle valg for ens printer. Det er det pålidelige valg. Det er det valg ens forældre og ens bedsteforældre nok også træf. Der er nogle fordele ved at vælge blæk, men der er også visse ulemper. Blæk kan være dyrt på længere sigt, så det er her man er nødt til at overveje, hvor meget man egentligt har brug for at printe. Man risikerer også, at blækket ikke tørrer i tide, og derfor bliver smurt ud. Men hvis man printer sjældent, og lidt, så virker en blækprinter helt fint.

Laser

Lasertoner kan være det bedste valg økonomisk, da det er billigere på længere sigt. Derfor burde man vælge lasertoner hvis man printer ofte og meget. En laserprinter er også hurtigere, meget hurtigere end en blæk printer. Man risikerer heller ikke, at hvad end man har printet bliver smurt ud, da det hele nok skal være tørt, når det bliver spyttet ud af printeren. Lasertoner tørrer heller ikke ud, som blæk gør. Det betyder at der går længe imellem at skifte toner i en laserprinter. Så hvis man skal printe meget, specielt til erhverv så burde man helt klart vælge laser.

Køb

Når man så har truffet valget mellem blæk og lasertoner, så skal man jo finde ud af hvor det skal købes. Brother lasertoner er altid et godt valg. Spørg rundt, hvad anbefaler ens kammerater og kollegaer. Altid læs anmeldelser, både de gode og de dårlige. Hvor langt tid har firmaet eller mærket eksisteret? Hvordan er deres rygte? Hvordan er priserne? Hvis man har valgt blæk, kan det jo godt blive dyrt på længere sigt. Hvad siger anmeldelserne om udtørring af blæk? Det kan jo ikke betale sig at købe blæk, når man kun når at bruge halvdelen.

 

Indlæg oprettet 48

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen