Opgrader din hjemmeside med et bedre tema og den bedste webhosting

Hvis du ikke har travlt her for tiden, så kunne det måske være tid til en opgradering af din hjemmeside. Du har måske brug for at opgradere både udseendet og det bagvedliggende. Du skal nemlig have begge ting på plads, da dette er godt for SEO og meget andet.

 

 

Bedste webhosting

Du ved nok allerede, at en hjemmeside kører på en server. De fleste gider ikke bikse rundt med en server, så de vælger noget webhosting. Her tager udbyderen sig af alt, hvad der har med servere at gøre. Du skal bare håndtere indholdet på serveren.

 

For at din hjemmeside er meget hurtig, så skal du have en god webhosting. Hastigheden på din hjemmeside påvirker også din SEO, da hastighed er en af de ting, Google kigger på, når du evaluerer hjemmesider. Du kan tjekke hastigheden af din hjemmeside med Google PageSpeed Insights.

 

Spørgsmålet er så bare, hvilken webhosting der er den bedste webhosting. Det er svært at svare på, da det kommer an på en del forskellige ting. Først og fremmest skal du finde ud af, hvor meget plads du har brug for. Dette kan allerede begrænse dit valg af webhosting – specielt hvis det skal være billigt. Derudover bør du også overveje, om du skal have flere domæner i fremtiden. De fleste udbydere tilbyder pakker, hvor du kan tilføje ét domæne, og hvis det skal være mange flere, så bliver det hurtigt dyrt.

 

Pointen er, at du skal undersøge dine behov, før du undersøger markedet. På den måde finder du den bedste webhosting udbyder i Danmark, der passer til netop dine behov. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så hvis noget virker alt for billigt, så er det nok for godt til at være sandt. Mange danske udbydere har dog introduktionstilbud til nye kunder, hvor man kan få en god pris det første år. Herefter kan du bare skifte til konkurrenten for at se om de er bedre.

 

 

Det bedre tema

Har du en hjemmeside eller webshop lavet i WordPress, så er der gode nyheder. Det er slut med at købe et nyt tema, hver gang du skal have lavet en visuel opdatering på din hjemmeside. Lad os introducere dig for Elementor. Dette tema kan du bruge til at tilpasse din hjemmeside 100%, og dette omfatter også webshop-delen af den. Med andre ord er Elementor fuldt ud kompabitel med WooCommerce.

 

Du kan øge antallet af salg, hvis du har en flot hjemmeside. Det er blevet bevist flere gange, og du er nok allerede klar over det. Du behøver ikke at bruge så mange penge på det, da Elementor kan fås gratis. Du kan også vælge at opgradere til Pro, hvor du betaler lidt om året og får adgang til endnu flere valgmuligheder og tilpasninger.

Indlæg oprettet 48

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen